Trainingen

  • duursport training en coaching
  • personal training
  • trainen tijdens en na zwangerschap
  • trainen tijdens en na de overgang

Alle trainings en coachings trajecten beginnen met een uitgebreide intake zodat ik beeld krijg van je doelen, mogelijkheden en trainingsgeschiedenis.

Wil je graag deelnemen aan bijvoorbeeld een (halve) marathon, triatlon of een bepaald fiets evenement? Dan kan ik je helpen met een persoonlijk trainingsschema en sportspecifieke trainingen. Dit soort sportieve uitdagingen vragen veel van je lichaam en ook van je tijd. Door te trainen volgens een trainingsschema dat speciaal voor jou is ontworpen verklein je de kans op blessures en heeft iedere training een specifiek doel. Dat is belangrijk om je resultaat te halen en efficient te trainen. Zelf heb ik meerdere volledige triatlons en marathons volbracht en ik deel graag mijn ervaring en passie met je.

Personal training is ontzettend nuttig voor sportspecifieke ontwikkeling of voor algemene fitheid. De trainingen bestaan uit een complete opbouw waarbij aandacht is voor core, mobiliteit, kracht en cardio. Uiteraard in goed overleg en afgestemd op jouw wensen en belastbaarheid. Ik heb veel ervaring in het geven van personal training aan een brede doelgroep.

Tijdens en na de zwangerschap is het heel belangrijk om te blijven bewegen, maar ook om dit te doen met kennis van de veranderingen in het lichaam. Voor deze trainingen werk ik als Powermama coach volgens het Powermama programma. Het is mogelijk om groepslessen te volgen of dmv personal trainingen.

Ook tijdens en na de overgang vinden er veel veranderingen plaats waardoor belasting en de manier van trainen en voeding aangepast zal moeten worden om op niveau te blijven, ik help je graag bij dit traject!

Vanaf 2014 ben ik actief als triatlete en later als (personal) trainer/coach. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen afgerond en zal me altijd blijven verdiepen om meer vakkennis op te doen en mezelf en mijn klanten te verbeteren. ik kom graag met je in contact wanneer je vragen hebt. Hopelijk tot snel!